מציצה ואז סקס עם אותו קונדום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

07/06/2023 | 11:02 | מאת: לידור

שלום דוקטור, תודה רבה על העבודה שאתה עושה כאן זה לא מובן מאליו. לפני יומיים הייתי עם נערת ליווי היא מצצה לי כאשר אני עם קונדום למרבה טיפשותי ובלהט הרגע המשכתי ישר לחדירה לואג׳ינה שלה אחרי מספר דקות נזכרתי ומיד הפסקתי את האקט. חשוב לציין שהיה לה ריח איום ונורא מאזור שם ככה שאני חושש שהיא סובלת ממחלת מין מסויימת. מיד עצרתי ונפרדתי ממנה. תוך כמה זמן כדי להיבדק ומה המינימום זמן לבדיקת hiv מאותו יום אני בקושי ישן ובקושי אוכל. תודה.

אם הבנתי את הסיפור זה לא מין מוגן. מציע להיבדק. אצלנו 048359614

08/06/2023 | 16:31 | מאת: לידור

עכשיו שאני קורא את השאלה שלי היא באמת לא ברורה. אולי הבנת מהשאלה שהמשכתי ללא קונדום. הכוונה שלי הייתה שהמשכתי עם אותו קונדום שבו קיבלתי את המין האוראלי. המין היה עם קונדום פשוט לפני כן היא נתנה לי מין אורלי במשך 20 שניות בערך.

08/06/2023 | 16:47 | מאת: לידור

ואם העניין הובן כהלכה ועדיין מדובר המין לא מוגן אז עדיין צריך להמתין שלושה שבועות לבדיקת הקומבו. עברו בסה״כ שלושה ימים מאז המפגש המיני.

16/05/2024 | 19:41 | מאת: אוליבר

קרה לי מקרה דומה האם הכל בסדר איתך ?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין