הרפס גניטלי שלא עובר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

11/05/2023 | 02:57 | מאת: נועה

היי, חוויתי התפרצות ראשונה של הרפס גניטלי סוג 1 בעיקר באסור פי הטבעת.. לא יודעת את מקור ההדבקה , קיבלתי טיפול בזובירקס 400 מג שלוש פעמים ביום לשבוע, זה לא החלים העלו לי את המינון ל800 מג 5 פעמים ביום אכן היה שיפור כמעט עבר הכל נשארו סימנים קטנים ושוב לפני כשלושה ימים הרגשתי התפרצות משנית אך הכדורים כבר לא עוזרים וגם המשחה , מה אםשר לעשות ? הרופא נשים אמר להפסיק עם הטיפול מכיוון שהוא לא יעיל אבל לא נתן שום טיפול חלופי זה הגיוני? אני מרגישה כבר תסכול זה חודש שאני לא מצליחה לנהל את השגרה שלי , דכאון , חוסר תאבון ושלא נדבר על הפיזי אני לא מצליחה ללכת מכאבים יכול להיות שפיתחתי איזושהי עמידות לכדורים ? האם להוריד במינון חזרה אולי? ושאלה שנייה , התחלתי עקב מאמרים והמלצות לקחת קפסולות ליזין וויטמין סי , האם אפשר לשלב אותם ביחד עם הזובירקס?

יכול להיות שמדובר בעמידות. הייתי מציע לך לבוא לעעוץ אלינו. 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין