פרופסור יקר הייתי שמחה אם תוכל לעזור לי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

02/05/2023 | 00:19 | מאת: זיהומים במקלחת

אני יודעת שזה פחות קשור למחלות מין אבל אשמח אם תוכל לעזור לי יש לך הרבה ידע והמון ניסיון ואני באמת סומכת על מה שאתה אומר אין לי כלכך את מי לשאול כי לא כולם מבינים בזיהומים והייתי רוצה עצה אם אפשר הבית שלי לא סטרילי רק החדר שלי נקי אפילו כביסה תולה בתוך החדר כי אין שם כלבים ועכברים המשפחה שלי תולה מגבות ובגדים בחוץ בגינה וגם שזה נופל על צואה ושתן של כלבים הם תולים את המגבות באמבטיה ולפעמים גוררים דברים עם שתן ואז זה נוגע במגבות התלויות אני לא מתרחצת בהם לי יש דברים נקיים אבל השאלה שלי כזו זה נורא אם כיבסתי בגדים ושמיכות והרמתי אותם באויר כי המכונת כביסה ליד תלויות המגבות כשהוצאתי את הבגדים וזה טיפה התנגש במגבות המזוהמות האם זה נורא? הסיכוי גבוה לזיהום אם יש במגבות צואה ושתן אבל השמיכות והדברים שלי לא התלכלכו האם זה נורא? זה מספיק נקי? בזמן קצר יכול להתמלא מיקרובים ןחיידקים? ועוד שאלה לפני שהתקלחתי היה בצד של המדרגות בגדים לכביסה אז הם מזוהמים בצואה ושתן כי הם אמורים לעבור כביסה בטעות נגעתי בהם ואז נגעתי בבגדים הנקיים של אחרי המקלחת כי בטעות התנגשתי הכל צפוף ואז באתי לחדר ואחרי שלבשתי את הבגדים האלה נגעתי בבגדים שלי ואז נגעתי בטעות במתלה בגדים שלי ומפחדת שזיהמתי את כל הבגדים הבגדים נראים די נקיים מה לדעתך פרופסור? סליחה.. תודה רבה לך

02/05/2023 | 00:24 | מאת: המשך

מה שחשוב לי רק שלא זיהמתי את הבגדים במתלה מה שלבשתי לא נורא כי גם ככה אני מחליפה מצעים מחר מה שחשוב לי שמספיק נקי הבגדים במתלה מה לדעתך שלא יהיה חיידקים מלוכלכים?

ככה לא נדבקים במחלות מין

חרדה מיותרת. כדאי לטפל בה חבל על הסבל

10/05/2023 | 21:06 | מאת: תודה לפרופסור

אני ממש מודה לך תודה רבה מעריכה את התשובה המקצועית.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין