שאלה בנוגע לפדיקור מאוד מודאגת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/04/2023 | 13:53 | מאת: מירי

לפני יומיים עשיתי פדיקור. יש לציין שלא הייתה לפני שעתיים לפחות מטופלת. שמתי לב בסוף הטיפול שנחתכתי מהצבט וירד לי דם לא כמות לפלסטר אבל בכל זאת נחתכתי.לא יודעת אם הכלים מחוטאים בכל סוף טיפול אני לא שם כדי לראות. האם אפשר להידבק כך חלילה מאיידס ומצהבת? ממש מודאגת וכל היום חושבת רק על זה אני מניחה שבאותו יום הייתה מטופלת או שתיים לפני לפחות שעתיים לפני.

כדאי לבדוק 1. שמחטאים את המכשירים 2. שאת מחוסנת ל הפטיטיס b אם לא כדאי להיבדק

01/05/2023 | 18:04 | מאת: מירי

אני אבדוק אבל אפשר חס וחלילה להידבק באיידס בגלל זה? אני צריכה לעשות בדיקת איידס בגלל זה?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין