האם זה מדאיג ויש טעם לחזור שוב פעם על בדיקות?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/04/2023 | 22:05 | מאת: לחוץ

לפני 7 שנים בגיל צעיר היה לי מגע מין כמה פעמים( 3-4)עם נערות ליווי במדינה .המגע האחרון היה חשוד כי שכבתי עם שתי נערות ליווי בבית בושת הראשונה יצאה מחדר והשנית נכנסה עם החלפות קונדום אחת מהן גיל שלה מעל 45 לא זוכר אם הקונדום נקרע או לא או שהיה זמן שלא נמצא על הפין אבל מה שאני זוכר לפני תחילת יחס כולם היו משתמשות בקונדום וממוצע הזמן של מגע ישיר היה 5 דקות ולא הייה נעים וכיף. בגלל החרדות עשיתי בדיקת hiv antibodies דרך בית חולים בחול שלוש פעמים למשך שנה (3..6..11) הכל יצא שלילי חזרתי עליהן אחרי 7 שנים מהמגע החשוד האחרון בשתי בדיקות קומבו אחת מהן הייתה לפני חודשיים במעבדה שלכם בבני ציון +שאר בדיקות מחלות מין גם הכל יצא שלילי. המחשבה המרדיפה אותי תמיד היא נערות ליווי בבית בושת המקום הכי קל להעביר מחלות מה שמפחיד אותי ביותר מילת איידס. 1)האם זה אפשרי שהנגיף נמצא אבל ברמה נמוכה שהבדיקות לא מגלים אותו לאחר 7 שנים? 2)האם שזה קרה בעבר הנגיף התגלה לאחר יותר מ7 שנים למטופל שעשה בדיקות בעבר בזמן המתאים ויצא לו שלילי או אי אפשר לדעת? 3) אפשר לגיד נערות ליווי שמשתמשות הקונדום יכול להגן ממחלות מין באחוז מעל 99%? או אחוז ההדבקות גם עם קונדום במקומות האלה גבוהה מאוד ולא היגיוני לצאת בלי מחלות? 4) האם כל אישה שעובדת בזנות היא בהכרח יש לה מחלת מין או אפשר להגיד גם היא מפחדת ומשתמשת בקונדום כדי להגן על עצמה? **ומה אחוז ההדבקות באיידס לגברים שיצאו מבתי בושת עם שימוש בקונדום בישראל בעיקר בצפון ?

שאלות רבות שאלת. וכבא עניתי לך. אין לך איידס ולא נדבקת ב hiv. המוח שלך כנראה משדר אחרת.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין