מחלות מין והדבקה בהן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

21/04/2023 | 17:32 | מאת: אלמונית

בהמשך לשאלות הרבות שלי באלה מחלות נדבקים בכל מה שתיארתי ? היי אני קצת סובלת מחרדות ממחלות ובמיוחד מחלות מין.שואלת איך נדבקים בhiv?1.משפתיים מדממות של מישהו שמנשק אפשר להידבק ככה? 2.מחיכוכים של איבר באיבר במה נדבקים? 3.מחדירה וגמירה בחוץ ניתן להידבק במשהו? 4.מחדירה לכמה דקות או כדקה ללא גמירה ניתן להידבק במשהו? 5.ממין אוראלי במה ניתן להידבק? 6.אשמח

1+2 לא מחדירה ללא קונדום אפשר להידבק ב hiv.גם אם אים גמירה בפנים מין אוראלי הוא מין לכל דבר הסחכוי ל hiv צאוד נמוך. אבל זיבה כלמידיה הרפס ועגבת למשל ניתן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין