דקירה שעברה את הכפפה לא דיממתי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/04/2023 | 16:22 | מאת: עידן

...הידבקות במחלה זיהומית ממטופל בדקירה ממחט חייבת לכלול דימום או אפשר להידבק גם מבלי פציעה בדקירה? נדקרתי מתחת לשני הכפפות ממטופל שהוא חולה צהבת c. אבל מבלי דימום דקירה פיצית שכנראה השאירה חותם על האצבע לא היה דימום. מה הסיכוי להידבקות? ואם אני אעשה בדיקה אחרי חודש מאז המקרה יש סיכוי לראות נוגדנים להפטיטיס סי?? מאוד לחוץ

הסיכוי מאוד מאוד נמוך להדבקה. ובכל זאת כדאי לחזור על הבדיקה אחרי חודש וחצי שנה גם

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין