בדיקת שתן למחלת מין אמינות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/04/2023 | 20:06 | מאת: Angela

שלום, עד כמה בדיקת שתן אמינה לגילוי מחלות מין? לפני כשלוש שנים היו לי סמני טריכומונאס שלא אובחנה בבדיקת שתן אלא רק במשטח מהנרתיק שיצא חיובי למחלה, קיבלתי טיפול בפלאגיל. בתקופה האחרונה אני מרגישה כאבים בבטן תחתונה והפרשות צהובות ירוקות , צריבה בשתן במיוחד הכל החל לאחר קיום יחסים עם בעלי גם לפני 3 שנים היה אותו הדבר, אנחנו מנסים להכנס להריון ואני מפחדת שאולי יש חשש למחלת מין שוב, יש לי סמנים של זיבה לפי מה שקראתי והרופא נתן הפניה לבדיקת שתן, עד כמה אוכל לסמוך על האמינות של הבדיקה ? אני ממש חוששת כי פעם שעברה זה פשוט לא אובחן בצורה הזאת, בבקשה תעזור לי.

בדיקת שתן לא תמיד רגישות מספיק . ולכן צריך גם משטחים מהנרתיק וצוואר הרחם. אצלנו זה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין