גילוי של cin1 ושאלות לגבי הדבקה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/04/2023 | 09:33 | מאת: שירה

היי, בבדיקת פאפ גילו לי ממצאים לא תקינים - אבל עם hpv שלילי. בבדיקת ביופסיה התגלה cin1. האם אני מידבקת כרגע? קיבלתי תשובות סותרות מכמה רופאים. יש לי בן זוג חדש אבל לא קיימנו יחסים עדיין. האם cin1 בהכרח אומר שאני מידבקת? האם זה יכול לגרום לסרטן אצל גברים?

אוב השינויים הטרום סרטניים בצוואר הרחם נגרמים מ hpv. רוב האנשים שנדבקים בנגיף זה לא חולים. מערכת החיסון מסלקת את הנגיף. מצד שני מומלץ מאוד להתחסן גם את וגם הפרטנר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין