Hiv אקוטי סימפטומים מתחנן שתענה בבקשה!

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/03/2023 | 10:44 | מאת: אנונימי לחוץ

אני נמצא בדרום מזרח אסיה, ביום חמישי בערב הלכתי למסאז ונמנמתי קצת במהלכו, התעוררתי כאשר המסאז'יסטית התעסקה לי עם איבר המין והתחתונים שלי היו מופשלים (אחכ דרשה הרבה כסף). אני חושב שהיא התעסקה בי רק באמצעות היד אך לא בטוח מאחר ואני מאוד בלחץ מאז וקורא על הסימפטומים בלי הפסקה ולא מפסיק לחשוב על זה... היום ראשון בבוקר לאחר יומיים וחצי היה לי שלשול וקצת בחילה האם יכול להיות שזה קשור? אני לא מצליח לתפקד מרוב לחץ

21/03/2023 | 04:53 | מאת: אנונימי לחוץ

התסמינים של הבחילה עברו וגם השלשול היה חד פעמי עד עכשיו אבל שמתי לב ל3 נקודות אדומות בין הצוואר לכתף זה יכול להיות קשור?

22/03/2023 | 15:46 | מאת: אנונימי לחוץ

בבקשה בבקשה תענה אני כל היום קורא מידע ומחפש סימפטומים ולא מתפקד מהלחץ עכשיו שמתי לב שהלשון שלי לבנה עם קצת פצעונים בבקשה תענה אני לא מצליח לתפקד

23/03/2023 | 15:06 | מאת: אנונימי לחוץ

בבקשה בבקשה תענה אני לא מצליח להפסיק לחשוב על זה יותר מ2 דקות אני גם התחלתי להיות ממש עייף

אתה בחרדה לא מוצדקת. אה חייב לקבל תמיכה רגשית

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין