איידס בזמן שירות הצבאי.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/03/2023 | 21:28 | מאת: סרגיי

בן 22. פרופיל 97, לפני כשנתיים תרמתי דם בניידת מד״א בשירות הצבאי לאחר הבדיקה השתלשלו הדברים ובסופו של דבר סיימתי את השירות הצבאי באותו תפקיד והכל כרגע. משהו אל הגיוני לי דוקטור. אני ילד הארץ ( ההורים לא נשאים הם נבדקו) לא עשיתי סמים אז בטח לא סמים קשים (מחט) ובתול - האינטרקציה המינית היחידה שהייתה לי זה שבחורה הייתה מעלי והיה חיכוך בין איברי המין. משהו שהרופא שלי פסל על הסף. בשביל הנסיבות (קורונה, רצון עז לסיים את השירות) לא הטלתי ספק והתחלתי מיד טיפול תרופתי ואני undetectable כבר שנתיים. אני סקרן, אם מדע בהרבה מאוד מקרים יש תשובות מאוד ברורות. איך זה שלא קיבלתי תשובה מספקת לאיך הנגיף הצליח להיכנס לי לגוף. יש לציין שלא חוייתי שום תופעת לוואי גם לפני האבחון וגם במהלך הטיפוליים. יש אופציה גם שאני undetectable לבצע בדיקה לדעת אם יש לי באמת את הנגיף בגוף. תודה רבה לך, ערב טוב ובשורות טובות

09/03/2023 | 08:06 | מאת: שי

אם אני צריך לנחש, זו מחשבה טורדנית של מישהו שהיה לו 'אירוע' של חיכוך איברים והמציא סיפור מהכיוון ההפוך אחרי שהתשובות הקודמות לא הרגיעו אותו.

09/03/2023 | 15:14 | מאת: שי

נשא HIV שנבקש עם רופאים ומטופל לא יגיד שהוא נדבק ב Aids. זו בורות של מי שמבלבל מונחים

11/03/2023 | 13:42 | מאת: סרגיי

הייתי קצת נרגש שרשמתי כי הרבה זמן לא דיברתי על זה(לא מדבר על זה עם אף אחד) אני מטופל, ככה שאם תרצה לדעת CD4 וכו׳ אני אשתף. התכוונתי שעשיתי את הבדיקה באחד המרכזים הרפואיים בארץ, היה לי  לCD4 פחות מ-200 ככה שזה היה די בעייתי לכן נשארתי חודשיים בבית עד שהCD4 עלה מעל 200 ועשיתי חיסונים לקורונה כדי לשמור על הבריאות שלי. אם אתה עדיין לא מאמין אז אני נוטל Biktarvy בצבע הורוד. עכשיו אני ממש אשמח אם תוכל לענות לי בצורה אינפורמטיבית על השאלה, כי הלוואי והייתי רוצה לצחוק על זה..

11/03/2023 | 17:05 | מאת: רוח

מציע שתמתין לתשובת המומחה

חסר לי פרטים בסיפור שלך. האם עשו לך עם האיבחון בדיקה לעומס נגיפי.? האם נולדת בארץ? קיבלת תכשיר ממוצרי דם? תוכל לבוא למרפאה שלנו 048359614

01/04/2023 | 22:38 | מאת: יהונתן

כן עשו לי אבחון בדיקה לעומס נגיפי ואכן היה לפי הבדיקה. העיניין הוא שזה לא מסתדר לי, אם אין להוריי. יליד הארץ אין לי עוד ספקות לגבי עוד אופציות אחרות שבהן נדבקתי. נולדתי בארץ, בריא. מעולם לא הייתי במיון/ קיבלתי מוצרי דם. לא עישנתי סמים קשים (מזריק וכו׳) לא הלכתי לבתי בושת. כרגע מטופל באחת הבתי חולים המוכרים בארץ, פשוט תוהה אם המדע כל-כך חד משמעי. איך זה שאני לא מקבל תשובה מספקת לשאלתי.. לעיניין כחלק מהאבחון רשום דרך הדבקה ״לא ידועה״ ולא דוקטור אני ממש לא הומו אם גם זה מה שאתה חושב.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין