מין אוראלי..........

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

27/02/2023 | 00:47 | מאת: דני

בחורה מצצה לי ללא קונדום, האם נדרש לעשות בדיקה למחלות מין? והאם אפשר לעשות בקופת חולים ? ואלה תוצאות אמינות? או שנדרש להגיע דווקא לבני ציון על מנת לעבור בדיקה אמינה? כי קצת קראתי באתר של בני ציון, ויצאתי מבולבל ,שאולי הבדיקות בקופות החולים לא אמינות. אשמח בבקשה להסבר תודה מראש

הבדיקות בקופת חולים אמינות. אבל המפגש עם המטופל מאפשר לדעת מאיפה צריך לקחת את הדגימות במקום.

09/03/2023 | 02:44 | מאת: דני

תודה על התשובה ,אבל קצת לא מובן. האם תוכל בבקשה להסביר? אני יודע שהבדיקות בקופת חולים. זה בדיקות דם ובדיקת שתן אז מה כוונתך" מאפשר לקחת דגימות במקום"? 2) אם אני גבר סטרייט, האם יש בדיקה נוספת שצריך לעבור מעבר לבדיקות דם ובדיקת שתן? תודה רבה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין