חשש מחשיפה ל HIV - לחוץ מאוד

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/02/2023 | 22:36 | מאת: אסף

היי, אני בלחץ אטומי,במהלך ביקור בחו"ל וב 3 פעמים נפרדות בימים שונים עשיתי מסאג ארוטי (ללא חדירה,ללא מין וגינאלי,אניאלי או אורלי) רק מסאג והרפייה (אוננות מצד המעסה), ב 2 הפעמים הם ישבו עליי שהן ערומות ללא מגע בין אבירי המין כלל(על הרגל ועל הבטן,כאשר יתכן ויש לי קצת פצעים עליהם). היתכן שקיים סיכוי להדבקה ב HIV?

ככה לא נדבקים ב hiv

27/02/2023 | 15:45 | מאת: אסף

זה אומר שאין סיכוי בכלל?

03/04/2023 | 06:51 | מאת: אסף

הי דר, אודה לתשובתך ,עשיתי בדיקת קומבו אחרי 21 יול שיצאה שלילית. כעבוד 3 שבועות נוספים היה לי חום ל 24 שעות וכאבי ראש מוזרים כמה ימים. אמי סובל ממס מחלות אוטאימוניות שראיתי שיכולות אולי להשפיע על זמן הגילוי. (תת פעילות של בלוטת תריס,לופוס אנטי קוגלנט) אפשר לסמוך על הבדיקה שעשיתי ? לחוץ מאוד

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין