בדיקה קומבו לאחר 22 יום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/02/2023 | 10:57 | מאת: יקי

שלום פרופסור, ראשית אתה עושה עבודה שעוזרת להרבה אנשים והרבה תודה. עשיתי בדיקת קומבו אחרי 18 יום ואחרי 22 יום ויצא שלילי. אחרי כמה ימים מהבדיקה השנייה הרגשתי מקורר וכאב גרון ויצא לי אפטה בפה. 1.האם אפשר להיות רגוע ולחזור לשיגרה למרות שהרגשתי לא טוב או לעשות בדיקה חוזרת? 2.כמה בדיקת קומבו אמינה לאחר 21 יום באחוזים, כי לפי הבדיקה של abbot (יצרן קיט הקומבו ) זה עומד על 99.8 אחוז. האם זה נכון לפי הספרות? 3.מה הזמן שאפשר להיות רגוע במאת האחוזים האם זה 90 יום, 45 יום? כי בכמה אתרים ה cdc ובברטניה וגם במשרד הבריאות מדברים בדיקה חוזרת של 90 יום לתוצאה סופית.

הסיכוי שנדבקת לפי תוצאות הבדיקות קרוב לאפס. אתה יכול להיות רגוע

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין