הבנה של תוצאות HSV 1 או 2

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/02/2023 | 16:26 | מאת: דן

היי דר אשמח להבין אם יש לי HSV 1 בלבד בהתאם לתוצאות הנל המעט מבלבלות? מדובר בהרפס גניטלי. מצד אחד מופיע 1+2 חיובי ומצד שני 2 כאינדיוודואל שלילי, ראה מטה: results HSV (1+2) IgG Ab - Positive HSV (1+2) IgM Ab - Positive HSV-2 IgG Ab - Negative תודה רבה.

ממה שמשתמע יש לך הרפס מסוג 1. הרבה יותר קל

27/02/2023 | 00:31 | מאת: דן

תודה דר, מאידך היו לי 3 התפרצויות ב3 חודשים באיבר המין ןהישבן. האם באמת הרפס 1 בתחילתו יכול להיות ככה באיברי המין? מטופל בולטרקס. התגובה שלך מאוד מרגיע, אך מצד שני המצב קצת גרם לי לחשוש..

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין