מחלות מין וחרדות מהן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/02/2023 | 11:12 | מאת: אלמונית

היי אני קצת חרדתית למחלות ולמחלות מין בכללי.רציתי לדעת אם מחיכוכים של איברים חיצוני או קרוב לאיזור הכניסה של איבר המין באיזה מחלות ניתן להידבק?אם מקיימים יחסים ללא קונדום איל נדבקים רק בחדירה וגמירה פנימה או מספיק אפילו כמה דקות של חדירה ללא אמצעי מניעה כדי שתקרה הדבקה באייידס?רוב החרדה שלי זה ממחלת האיידס ורציתי לדעת אחרי נניח 5 דקות חחא הגנה אפשר להידבק ככה כשיש גמירה בפנים רק או שגם אין גמירה בפנים?הייתה לי סיטואציה ללא אמצעי כדקה בערך ללא גמירה בפנים.נראה לי שאני סובלת מחרדה לאיידס .ועוד שאלה האם שאישה בהיריון היא חייבת לבצע בדיקות לכל מחלות המין ?כי הבנתי שיש נשים שלא עושות את זה ואז זה מתגלה אצל היילוד האם בודקים אותו לזה כאשר הוא נולד?

מין מוגן זה מין שבו משתמשים בקונדום לאורך כל האקט. אם זה לא כך צריך להיבדק

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין