לחץ

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

07/02/2023 | 00:44 | מאת: דקירה ממחט

נדקרתי ממחט של מטופל נגועה בדם. הייתי עם כפפות אבל בטעות המחט חדרה את הכפפה לאצבע כשניסיתי להוציא את המחט מהמזרק וירד לי מעט דם. היתה חשיפה לדם.מיד חיטאתי עם אלכוהול אבל אני משער שאם יש לו צהבת זה כבר לא יעזור לי:/. השאלה שלי אם אני מחוסן להפטיטיס בי. שנה שעברה עשיתי בדיקות ויצא 200 בנוגדנים. השאלה אם אני יכול להידבק בהפטיטיס בי או שהנוגדנים מגנים עליי? שאלה שניה, להפטיטיס סי אין חיסון. מה הסיכוי שנדבקתי? ומתי אפשר לעשות בדיקה?

יש לך הגנה להפטיטיס b בגלל החיסון ורמת הנוגדנים שלך. היה חשוב להגיע לחדר מיון ולפתוח בדיקות. היה חשוב לדעת אם לחולה יש הפטיטיס c או hiv

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין