פחד ממחלת hiv מקרה מלחיץ

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/02/2023 | 14:55 | מאת: Hiv דנה

אתמול עשיתי ניתוח למורסה דלקתית באיזור עצם הזנב בסדין בבית חולים במיטה היה פד מדמם וסדין מגואל בדם הם אמרו לי לשים את הראש אז הפכ שלי היה על זה וזה נכנס לי לפה כי בכיתי והרוק וישלי פחד לקבל hiv האם הסיכוי גבוה האם להידבק רק לhiv? יש עוד מחלות שיכולות לעבור חוץ מזה בדיקות נוספות? מחוסנת לצהבת אני מאוד מעריכה אותך ואת הידע שלך והייתי שמחה שתענה לי ותגיד לי מה לעשות

03/02/2023 | 15:00 | מאת: שאלה לפרופסור

פשוט הפה ממש נכנס לסדין מפחדת גם שהפד נכנס כי שכבתי על הבטן ראיתי שהפה ממש היה על זה ישלי חתכים בשפה מהיובש וגם אפטות כל מיני בליטות בפה אחרות

11/02/2023 | 17:01 | מאת: לדנה

יש צהבת סי ואין לזה חיסון לצערי

באופן שתארת לא נדבקת לא ב hiv ולא בהפטיטיס c

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין