הסיבה ללשון לבנה ובירור לתוצאות..

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/01/2023 | 18:22 | מאת: אסף

שלום.. אני רוצה לברר על משהו שתמיד מדאיג אותי הלשון שלי לבנה גם יש מחשוף באמצע ללא כאב אוכל ושותה כרגיל לפעמים מופיע פצע קטן לבן על שפתים מפנימה או בחלל הלחי מבפנים לזמן קצר 3 ימים ועובר.. לפני חודשיים הלכתי לרופא אף אוזן גרון נתן לי nystatin syrub אמר לי יש פטריות אולי זה בגלל מתח וחרידה חזרתי אליו אחרי שבוע מטיפול אמר יש שיפור קטן אבל תפסיק לקחת התרופה תשתמש בדבש חרובים כנראה זה הנורמל של הלשון כך ..לפעמים אני חושב שהפטריות האלה בגלל קנדידה. עשיתי בדיקה ביתית ירקתי בכוס מים בבוקר לאחר ההתעוררות ראיתי את הרוק שלי משקע לתחתית כוס המים לא צף .. הרקע הכואב בסיפור לפני 7 שנים שכבתי עם נערת ליווי השתמשת בקונדום לא יודע ולא זוכר אם הוא נקרע או לא (היה המגע המיני האחרון )מה שאני זוכר ובטוח עשיתי בדיקת hiv 1 2 antibodies אחרי היחס הזה ב 3 ..6..8..11 חודשים כל התוצאות היו nonreactive הספקתי בדיקות .. אחרי 6 שנים וחצי מהיחס עשיתי בדיקת קומבו אחת דרך קופ ח תוצאה שלילי חזרתי עליה בבדיקת hiv antibidies בחול אחרי חודש אחרי הביקור שלי למומחה אף אוזן גרון גם התוצאה היתה nonreactive ... יש לזכור הייתי מעשן והספקתי לאחרונה הייתי בחרידה עד היום לא הייתי מתעניין בניקוי הפה והשיניים כל כך.. אבל גם אחרי טיפול תרופתי וניקוי יומי ושימוש בדבש חרובים הלשון חוזרת ללבן אם פספסתי יום יומיים ניקוי עשיתי ספירת דם פעמיים פעם לפני שאלך לרופא ופעם אחרי כל התוצאות תוך טווח הנורמה הדבר המוזר הייה WBC בפעם הראשונה הייה 10k/Ml בפעם השנייה אחרי 3 חודשים היה 8.5K/Ml אבל כל התוצאות תוך טווח הנורמה. אני מפחד חז וחלילה שכל בדיקות hiv שעשית שגויות . מה לדעתך הסיבה הלשון לבנה ? האם אפשר להיות hiv בהנחה שכל הבדיקות שעשיתי שגויות? מה צריך לעשות?

אין לך hiv. כדאי לקחת תרבית מהלשון לפטרייה. או להתייעץ עם רופא פה ולסת

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין