השלכות של קיום יחסים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/01/2023 | 20:16 | מאת: אייל

שלום אבקש לברר האם סביר ותקין שאחרי קיום יחסים אני חווה חולשה / מבחינה פסיכולוגית / קוגנטיבית. מניסיון אישי אותי זה פשוט מחליש ולא אגזים אם אומר שעושה אותי סמרטוט. אין הכוונה לחולשה פיזית / עייפות, אלא מבחינת מנטלית. זה בא לידי ביטוי ביתר שת בפידבק שאני מקבל מהסביבה שפשוט הופכת עוינות ותוקפנית. האם יש בסיס לתחושה זו. אציין ואומר שבעקבות ההשלכות שצוינו אני נמנע מיחסים עם נשים . אודה מאוד לתשובתך

אין לזה הסבר פיזיולוגי. רק הסבר רגשי. אתה צריך ללבן את זה בטיפול

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין