מחלות מין והדבקה בהן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/01/2023 | 10:53 | מאת: אלמונית

אני קצת היפוכונדרית וחרדתית במיוחד למחלות מין ואשמח לתשובות.1.האם ניתן להידבק בצהבת,hiv דרך שפתיים סדוקןת מדממות באמצעות נשיקה או פצע בגוף? 2.הדבקה בhiv מתרחשת כאשר יש גמירה בלבד או שמספיק שיש חדירה למספר דקות ללא גמירה בפנים? 3.איזה מחלות מין ניתן להעביר מחיכוך איברים ? 4.ממין אוראלי באיזה מחלות ניתן להידבק? 5.מחדירה למשך כדקה ללא אמצעי מניעה ,אפילו קצת פחות מדקה ניתן להידבק במחלות מין?וגמירה בחוץ כמובן.אשמח לתשובה בהקדם

1.לא 2.בעיקר בגמירה 3.הרפס ו hpv 4 זיבה כלמידיה הרפס ועגבת 5. סיכוי קלוש

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין