האם אפשר להידבק מאיידס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/01/2023 | 08:25 | מאת: יקי

שלום, הייתי אצל נערת ליווי והיא עשתה לעצמה ביד והיה לה נוזל של הנרתיק על היד אחרי כן היא לקחה חומר סיכה באותה היד ועשתה לי גם ביד וגמרתי. האם ניתן להידבק באיידס מזה.

23/01/2023 | 17:01 | מאת: יקי

פרופסור אודה לך מאוד לתשובה ברורה, אחדד, את הנושא. לאותה אחת היה נוזל של הנרתיק על היד. היא לקחה חומר סיכוך על בסיס מים ועשתה לי ביד עד שגמרתי ויצא לי נוזל זרע. 1.האם הנוזל שעל היד שלה יכול להיכנס לרקמות באיבר שלי בזמן הגמירה האם אפשר להידבק מזה באיידס? 2.כמה זמן לוקח לנגיף למות באוויר או במגע עם מים( חומר סיכוך). 3.האם נגיף האיידס שנוגע בחומר סיכוך מת ישר או בגלל שזה חומר סיכוך זה נותן לו יותר זמן.

ככה לא נדבקים באיידס

כבר עניתי לך

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין