בדיקה למחלות מין לאחר עובדת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

05/01/2023 | 15:27 | מאת: בדיקה

שכבתי עם נערת ליווי בדימוס ולא ידעתי שהיא נערת ליווי עד שהיא אמרה לי את זה (אמרה שהיא הייתה נערת ליווי וכבר לא מתעסקת בזה ואמרה לי אחרי ששכבנו וכמובן לא היה תשלום או משהו כזה) כמה ימים אחרי התחלתי להרגיש לא טוב וקראתי באינטרנט על מחלות מין ונלחצתי בגלל שהיא הייתה נערת ליווי הייתי עם קונדום כל הזמן אבל גם ביצעתי לה מין אוראלי והיא ביצעה לי מין אוראלי בלי קונדום בגלל הלחץ עשיתי בדיקות דם למחלות מין שבוע וחצי אחרי ועשיתי עוד בדיקה 45 ימים אחרי ששכבתי איתה והבדיקות יצאו תקינות בשתי הבדיקות השונות (בדיקות של זיבה+כלמידיה, עגבת ואיידס) למרות זאת הופיעו לי סימנים אדומים ולפעמים מגרדים אבל לא כואבים בשק האשכים ( משהו כמו 2-3 סימנים ואני לא סגור על מתי הם הופיעו לי אבל בטוח אחרי ששכבתי איתה). יכול להיות שזה עגבת? אני קצת לחוץ מהעניין בגלל שהיא אמרה שהיא התעסקה בזנות בעבר ואני לחוץ מזה וממה שקראתי באינטרנט הסימן הראשוני של עגבת זה כיבים האיבר המין שלא כואבים. קבעתי תור לרופא עור אבל יש לי תור עוד חודש. האם לדעתך מכל הממצאים שציינתי יכול להיות שמדוברר בעגבת למרות שהבדיקות יצאו תקינות שבוע וחצי ו45 ימים אחרי ששכבתי איתה?

ברוב המקים מדובר בכיב באבר המין שלא כואב. נראה לי שאין לך עגבת

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין