נשיקה צרפתית לאחר טיפול שיניים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

01/01/2023 | 01:15 | מאת: שי

היי התנשקתי עם מישהי נשיקה צרפתית עם לשון והכל במהלך ערב שהיינו יחד (התנשקנו מספר פעמים), היא סיפרה לי שבבוקר הייתה בטיפול שיניים ועשתה סתימה, ולפני שנפגשנו אף ירד לה קצת דם, אני חושש מהמצב, האם ניתן להידבק באיידס במקרה הזה שהתנשקתי איתה ולכאורה היה לה דם בפה? יש לציין שהבחורה היא אתיופית בת 28 שנולדה בארץ.

לפי התאור ככה לא נדבקת

17/02/2023 | 18:50 | מאת: אחת

אתה מציין את זה שהיא אתיופית כאילו היא חולה. לבנים לרוב פחות נקיים מאתיופיות. אני בעצמי אתיופית ויש סיכוי קטן שנדבקתי מלבן ממחלת מין בדיוק בבדיקות וחרדה לגלות שכן. שנית, בחדר כושר הריחות שמריחה מלבנים בחיים לא הרחתי מאתיופים סביבי. תתבגר ותדע מה לקחת מהסביבה ומה לא סטיגמות זה יאק שלישית, נשים אתיופיות מתחילות לשלול אותכם בגלל הערות מטופשות שכאלה ואנחנו מתחילות להריח מרחוק גברים כמוך

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין