HIV.

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

31/12/2022 | 15:51 | מאת: אנונימי

היי פרופסור! ביצעתי בדיקות קומבו לאחר 3 שבועות ולאחר 6 שבועות מהמגע החשוד הבדיקות יצאו שליליות . כמה ימים לאחר האקט הרגשתי עייפות וצינון שהכניסו אותי ללחץ שיש לי משהו אז נבדקתי . עשיתי את הבדיקות באיגוד למלחמה לאיידס והם אמרו לי שהכל תקין ושהבדיקות אמינות ב99,9 אחוז מהיום ה21 מהמגע החשוד. (עשיתי גם לאחר 21 יום וגם לאחר 42 יום). אמרו לי שאני יכול להיות רגוע ושהכל בסדר . רק רוצה לוודא איתך שהכל טוב ושאני אמשיך בחיים שלי כרגיל . תודה ושנה טובה.

אתה יכול להיות רגוע

01/01/2023 | 12:33 | מאת: אנונימי

תודה על המענה התוצאות של הבדיקות שביצעתי היו יוצאות חיוביותאם היה לי את הנגיף לאחר הזמן שציינתי נכון?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין