אדמומיות בקצה בפין לא עוברת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

26/11/2022 | 16:53 | מאת: אדמומיות בפין

שלום דר קיימתי יחסי מין עם קונדום ומין אוראלי אגרסיבי ללא קודנום לאחר שבועיים התחיל לי אודם רציני בקצה הפין מסביבו אין לי הפרשות , כאבים או צריבה במתן שתן או כאבי אשכים. לקחתי 4 כדורים של אזניל ליתר בטחון (אמור להשמיד זיבה או כלמידיה ) עבר שבוע וחצי ועדיין יש אדום בקצה . יתכן ומעט השתפר אך כמה זמן לוקח לאדמומיות להעלם ? חודש ? בגלל שזו רקמה רגישה ? אני נמצא בלחץ תקופה ארוכה. יתכן וזה נפשי ?

צריך להיבדק אם זה לא חולף. אצלנו 048359614

02/12/2022 | 08:01 | מאת: המשך לשאלה הראשונה

גם לאחר שבוע של דןקסלין זה עדיין לא עבר. כמה זה בממוצע אמורה לעבור אדמומיות. מבין שזו רקמה רגישה ולוקח זמן .. אבל כמה זמן לוקח לשקם את הרקמה. שוב אין לי צריבות, הפרשות, כאבים בביצים. רק אדמומיות בחצי עליון של העטרה מזה שבועיים.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין