כאב באשכים לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

19/11/2022 | 17:48 | מאת: עידן

שלום רב פרופסור ותודה רבה על ההזדמנות לשאול שאלות! היו לי יחסי מין עם מישהי לפני שבועיים וחצי בערך ומאז יש לי כאב באשכים. היא ביצעה לי מין אוראלי גם באיבר המין וגם באשכים (הייתי עם קונדום). הלכתי לאורולוג שנתן לי לעשות בדיקות שתן והכל יצא תקין ועדיין יש לי כאבים באשכים (אין כלמידיה/זיבה לפי הבדיקות שתן וממה שהאורולוג בדק הוא אמר שאין תסביב אשך). ממה יכול להיות הכאבים ואיך ניתן לטפל בהם בהנחה שלא מדובר במחלת מין/תסביב אשך? תודה רבה!

לפי התאור שלך היה לך מין מוגן ולכן לא נדבקת במחלת מין. כאב באשכים יכול להיות ממאמץ יתר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין