לחוץ מאוד מאוד מאוד

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/11/2022 | 09:55 | מאת: לחוץ

היי לפני קיום יחסי מין עם קונדום החדרתי אצבעות לנרתיק של האשה ולאחר מכן בעת לבישת הקונדום יתכן מגע של האצעות שלי אשר היו עם נוזל על הכיפת הפין אני יכול להדבק במחלת מין ? בנוסף קונדילימה - יבלות מופיעות רק אחרי זמן רב נכון ? לא לאחר שבוע הרפס בפין - האם אפשר לקבל ממין אוראלי אם כן האם מדובר בשלפוחיות שנראות לעין אשר מכילות נוזל כאשר מתפוצצות ?

13/11/2022 | 21:09 | מאת: לגבי שאלתך

אני לא רופאה אבל אני מבינה במחלות זיהומיות אבל אני אענה לך מה שאני יודעת אפשרי לקבל הרפס ממין אוראלי זה כן אבל ראית אצל הבחורה הרפס ? לא כל מין אוראלי אפשר לקבל הרפס אני חושבת שאתה ממש לחוץ ואתה צריך רגע לנשום . לגבי האירוע למעלה הראשון עם זה שהיה לך נוזל אני לא בטוחה בתשובתי עד שהרופא יענה לך לפי דעתי מדובר בסיכוי נמוך. שיהיה לך הרבה בריאות לטעמי, אם אתה עדיין חושש אפשרי לעשות std בעוד שבוע .

לא הבנתי את השאלה

כדאי שתיבדק. אצלנו זה 048359614

16/11/2022 | 15:21 | מאת: מה לגבי אפשרות הדבקה ?

תודה דר אך רק חשוב לי תהבין אם לפני קיום יחסי מין עם קונדום החדרתי אצבעות לנרתיק של האשה ולאחר מכן בעת לבישת הקונדום יתכן מגע של האצבעות שלי אשר היו עם נוזל נרתיק על הכיפת הפין אני יכול להדבק במחלת מין ? או שהסיכוי אפסי

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין