בדיקות דם כלליות ו hiv

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/11/2022 | 22:34 | מאת: מיכאל

שלום ד"ר, עשיתי בדיקות דם לhiv ובדיקות דם של לימפוציטים. נמצא אצלי כי לימפוציטים % עומד על 21.5. יש לציין כי אני בן 30 בריא בדרך כלל. שכבתי עם מישהי לפני כחודש ומאז עשיתי בדיקה בתאריך 27.10 בה נמצא לימפוציטים % עומד על 35 ואת הבדיקה שעומדת על 21.5 עשיתי ב10.11. יש לציין כי יש לי נפיחות הבלוטות לימפה, עייפות והרגשה כללית רעה ופצעים בפה. ממה זה יכול לנבוע והאם יכול להיות שמדובר בhiv? יש לציין כי האקט היה עם קונדום

הסיכוי אפסי. אחוז לימפוציטים לא בהכרח מצביע על הדבקה ב hiv אם חרד תיבדק

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין