חיוביים לזיבה והמשך קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/09/2022 | 15:24 | מאת: יאנה

שלום ד"ר. הפרטנר שלי ואני ביחד כחודש וחצי. השבוע נמצאנו חיוביים לזיבה. אצלו בבדיקות השתן חוץ מזיבה הכל שלילי. אצלי- זיבה חיובי, hominis חיובי, urealytic ברמה נמוכה ו- parvum ברמה נמוכה. הוא קיבל זריקה במיון לטיפול בזיבה ואני קיבלתי גם זריקה וגם דוקסולין לשבוע. המשך קיום היחסים בנינו כמובן יתקיים עם קונדום עד הבדיקות הבאות בעוד כחודש. שאלה ראשונה- האם בשבוע הזה של מהלך הטיפול מותר לקיים יחסי מין זהירים (ללא מין אוראלי)? או שמה עדיף לחכות לגמר טיפול למרות הקונדום? והאם עצם החדירה בזמן חיוביות לזיבה, גם אם מתרחשת עם קונדום, יכולה לעשות לי איזשהו נזק? שאלה שניה- לא כלכך הצלחתי למה הוא קיבל רק זריקה בעוד השני קיבלתי גם אנטיביוטיקה לשבוע? אם יש הבדל בין נשים לגברים? תודה.

ניתן לקיים יחסי מין רגילים לא אוראליים עם קונדום. הזריקה מיועדת לזיבה בלבד הדוקסילין מיועד לשאר החיידקים שמצאו אצלך

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין