מחלת מין, האם יש חשש לבגידה?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/09/2022 | 10:20 | מאת: עדי

לאחרונה עשיתי בדיקה למחלות מין והתגלה לי u.urealytic urin pcr כמצוי במידה מועטה. נמצא במע יחסים ארוכה ורוצה להאמין שנאמנה. השאלה האם ישנה דרך כלשהי נוספת חוץ מקיום יחסי מין להידבק בדבר הזה? אף לא היה לי כלום וגם עם הבת זוג הזו עשיתי פעמיים בדיקות(פשוט עושה כל שנה על הכל) ולא היה עד עכשיו. השאלה האם יש מקום לגרסא כמו שירותים ציבוריים, או שזה היה לה או לי באיזהשהו מצב רדום או שזה נטו משהו שמגיע מיחסי מין בלבד תודה מראש

החיידק הזה ממש לא מצביע על בגידה. זה לא מחלת מין. הוא נמצא אצל חלק גדול מהאנשים שפעילים מינית

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין