הרפס סוג 1 ומגע אוראלי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/07/2022 | 12:15 | מאת: אורלי

דר יקר בוקר טוב יש לי הרפס סוג 1 בשפתיים )לאחר ברור בבדיקות דם) ביצעתי מין אוררלי לבן זוגי ולאחר מכן הרגשתי כי יצא לי הרפס יש לציין שגם לו יש הרפס שפתיים מדי פעם ללא קשר אלי. האם אני יכולה להדביק אותו בהרפס 2 באיבר המין לאחר מין אוראלי? במידה וכן תוך כמה זמן עלינו לצפות להתרפצות באיבר מרגע המגע המיני? מודה לך מאוד מראש

את יכולה להדביר בהרפס 2 רק אם את נושאת את המגיף הזה. במגע מיני אוראלי אפשר להדביק בהרפס 1 אם יש לך הרפס 1 בפה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין