הרפס גניטלי איך להגן על הפרטנר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

23/06/2022 | 17:10 | מאת: יעל

היי, אני בת 30 רווקה נדבקתי בהרפס גניטלי בגיל 18 באמצעות מין אוראלי. כיום התפרצויות מועטות וכמעט ולא מורגשות - טיפה נפיחות בשפתי הפות ומעט צריבה בשתן. השאלה - האם שימוש בקבוע בקונדום מגן לחלוטין על הפרטנר שלי? מתי אני צריכה לספר על זה? רק כשמורידים את הקונדום? האם אני יכולה לקחת טיפול מונע שמקטין את ההדבקה לאחוזים אפסיים? המחלה עצמה לא מפריעה לי בכלל, אני פשוט מפחדת לספר על זה ומפחדת שעבור מישהו אחר הגוף יגיב בצורה נוראית יותר. מה אפשר לעשות? תודה

אם מדובר בהרפס 2 שכיחות ההדבקה יורדת עם השנים. השילוב האולטימטיבי כדי למנוע הדבקה של הפרטנר זה קונדום וזובירקס במינון מונע

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין