קאפושי סרקומה - Kaposi's sarcoma

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/04/2022 | 17:44 | מאת: בני

שלום רב , שכבתי עם בחורה אסיאתית ,סקס רגיל באמצע הסקס ראיתי שעל השד הימני שלה מופיעות בלוטות סגלגלות וגדולות ,(הסתירה בתחילה עם השיער הארוך) כאשר ראיתי זאת הפסקתי מייד את המעשה אך לצערי ראיתי שהקנדום נקרע !! לקח לי 5 דקות עד שהבחנתי בכך ומייד הפסקתי . !! חיפשתי באינטרנט תמונות דומות לאלו שראיתי והגעתי לקאפושי סרקומה ועוד מחלה HVP עם נגעים די דומים ואין לי דרך לדעת בוודאות באיזה מהם היא נגועה . הבנתי שזה יכול להיות קשור לכך שיש לה איידס לכן היא חולה בתסמינים אלו (מערכת חיסונית מוחלשת) = השאלה : מה הסיכוי שנדבקתי ממנה ב H.I.V במידה וזה קאפושי סרקומה והאם הדבר הזה מדבק מפני עצמו וכן מה עלי לעשות ? מה הסיכוי שקיבלתי איידס ומה הסיכוי שנדבקתי במחלה שיש לה ככל הנראה בגלל כשל החיסוני שלה ? בברכה ותודה מראש על המענה ...

אתה מתאר מגע מיני מזדמן לא מוגן. אין ספק שצריך להיבדק ל HIV 3 שבועות אחר כך. אם אתה שלילי הסיכוי להדבקה ב KS הוא אפסי. רק אם יש הדבקה באיידס זה עשוי לקרות.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין