תוצאה חיובית לעגבת אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/06/2021 | 20:43 | מאת: סיפי

שלום. לפני כשנה וחצי יצאתי חיובי בבדיקת TREPONEMA PALLID. Ab לאחר שהVDRL יצא חיובי נשלחתי לקבל 3 זריקות של פניצילין אחד בכל שבוע. נבדקתי אתמול לאחר שלא קיימתי יחסי מין כל התקופה, וקיבלתי תוצאות חיוביות על: TPHA SYPHILIS SCREEN RPR-SYPHILIS ו- RPR Titer יצא 1:2 האם הטיפול לא עבד? האם מדובר בזיהוי נוגדים אך אין לי את המחלה? אני מודאג והרופא משפחה לא כל כך יודע מה לעשות. אשמח לעזרה!

זאת בדיוק התשובה. הבראת! זה לא מחלה זה רק הנוגדנים שיישארו חיוביים הרבה זצמן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין