האם זה מחייב לבצע טיפול במצבי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/05/2021 | 05:41 | מאת: יוסף

בן 22 צמחו לי מספר קונדילומות זעירות ברמה שצריך פנס וחצי זכוכית מגדלת כדי לראות אני מתלבט האם לטפל מכיוון שקוסמטית הן לא ממש מפריעות/מורגשות החשש שלי- שאם לא אטפל הם יגדלו למימדים מזעזעים כמו בתמונות המפחידות בגוגל האם זה מחייב שהן יגדלו? או שיתכן שפשוט ישארו בגודל הנוכחי שלהם עד אשר יעלמו יום אחד יש לזה איזשהי חוקיות?

אין חוקיות. יכול להיות שהן תעלמנה ויכול להיות שיגדלו אם זה לא מפריע לך כעת לא לגעת בזה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין