קונדילומה בגיל 22 אחרי יחסים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/05/2021 | 20:22 | מאת: טיפול הקונדילומה

שלום אני בחור צעיר בן 22 שאובחן עם קונדילומה , ולמעשה נדבקתי בhpv הבנתי שיש חיסונים לעניין של hpv , גרדזיל 9 או משהו כזה יעזור לי להתחסן? זה ירפא את מה שיש לי? אם לא אז מה זה כן יתן לי בנוסף לגבי הקונדילומה עצמה האם ניתן להשאיר אותה ללא טיפול בתקווה שתעבור? או שזה עשוי להחמיר את הפגיעה הקוסמטית כי כרגע מדובר בערך ב4-5 נגעים קטנים זעירים ברמה שצריך פנס וקרבה מאוד גדולה כדי לראות אותם גודלם פחות מגרגר אם לא להשאיר ככה . במה ממליץ לטפל? איזה משחה ? או איזה טיפול

ממומלץ להתחסן כדי להגן עליך משאר הזנים. כנגד הזן שנדבקת זה לא ממש עוזר. הטיפול בלייזר ומשחות לא מעלים את הנגיף אלא רק את היבלות. ככה שזאת לא חובה זה פשוט טיפול קוסמטי

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין