האם אפשר להידבק באיידס על ידי הדרך הבאה בבקשה?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

03/05/2021 | 09:12 | מאת: דני

1. עם מוכר (בהנחה שהוא חולה איידס) שיש לו באצבע פצע פתוח עם דם טרי נוגע בגלידה ומיד אחר כך נותן לי אותה ומיד אחר כך אני אוכל את הגלידה הזאת האם אפשר להידבק באיידס כתוצאה מזה (כי מדובר בשניות בודדות מהרגע שהדם הטרי באצבע שלו ניכנס לגלידה שלי ועד הרגע שאכלתי את הגלידה הזאת ואני לא חושב שכל הוירוס איידס שם (בגלידה הזאת) הספיק למות בתוך הגלידה הזאת בזמן כלכך קצר של אולי 4 שניות) 2. עם פצע פתוח עם דם טרי של גבר חולה איידס משתפשף או נישרט על ידי משהו חד וכתוצאה מזה יוצא לו קצת דם ואחרי 5 שניות גבר בריא נישרט על ידי אותו משהו חד באותו אזור שהגבר חולה איידס נישרט בו 5 שניות לפני זה וגם לגבר הבריא יוצא קצת דם מהשריטה של אותו כלי חד אז השאלה שלי היא האם הגבר הבריא יכול להידבק באיידס כתוצאה מזה? תודה מראש.

03/05/2021 | 15:47 | מאת: שי

לא הבנתי. לא חסמו אותך בכתובת האתר הזה?! מטריד שוב את הפרופ'. ללא סיבה, שאלות הזויות. הכי פשוט, לך תעשה בדיקה ותעזטב את הפרופ' ואת הפורום החשוב הזה למקרים אמיתיים. משועמם.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין