אפשטיין בר האם נדבקתי?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

02/05/2021 | 08:37 | מאת: עזרא

ביליתי עם בחורה שמסתבר שהיא חיובית לאפשטיין בר. לא התנשקנו בפה אולם היה מגע פיסי של ליטופים ונשיקות על העור כולל משכב עם קונדום מספר פעמים. מה הסבירות שנדבקתי?

02/05/2021 | 08:53 | מאת: עזרא

וממה שהבנתי ממנה יש לה דלקת בדרכי השתן. מה הסיכוי שנדבקתי אם הייתי עם קונדום?

02/05/2021 | 17:31 | מאת: עזרא

cmv igg positive ebna igg positive אודה אם תוכל להתייחס בתשבתך גם לזה תודה רבה.

לפי בדיקות הדם שלה היא חלתה בעבר במחלת הנשיקה ולא עכשיו. ולכן הסיכוי להדבקה יורד. מזיהום בדרכי השתן לא ניתן להידבק.

03/05/2021 | 11:36 | מאת: עזרא

למיטב הבנתי Igm אומר שיש מחלה שהיא כרגע פעילה לא? כיצד אתה מעריך את סיכוי ההדבקה במקרה כזה שהיה קונדום ומגע עור אבל לא נשיקות בפה? מודה לך מאד

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין