מין אורלי עם אמצעי הגנה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

01/05/2021 | 11:26 | מאת: שי

שלום היה לי סיטואציה מזדמנת עם גבר כאשר היה מין אוראלי עם אמצעי הגנה אבל לפני כן נגעתי לו בנוזל מקדים ואז מעל הקונדום שהכנסתי לפה הנוזל מקדים היה ונכנס לי לפה יש לי פצע בשפה הפנימית בפה מין אפטה קצת דמית ודמום חינכיים לרוב בצחצוח האם במצב זה יש סכנה למחלות מין או hiv? ובנוסף הכנסתי לו אצבע לפי הטבעת ולאחר מכן נגעתי באיבר המין שלו לפני החדירה עם הקונדום . האם יש סיבה לחשוש

היה פה מין אוראלי לא מוגן. הסיכוי לאיידס בסיטואציה הזאת קרוב לאפס אבל מחלות מין אחרות כגון כלמידיה או זיבה יכולות לעבור כך

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין