אוראפלסמה פרבום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/04/2021 | 23:15 | מאת: גלי

שלום, לפני כ 4 חודשים קיימתי יחסי מין עם גבר חדש ללא קונדום, מיד לאחר מכן התפרצה לי פטריה, קיבלתי טיפול אך הגרד לא עבר לחלוטין. לאחר טיפולים חזקים ומרובים לפטריה ביצעתי תרביות שמאשרות שאין לי שם כלום. אחרי זה ביצעתי בדיקת שתן למחלות מין ויצא חיובי רק ל urea plasma parvum. כשכל העניין הזה רק התחיל הייתה לי גם צריבה בשתן אבל עברה מהר מאוד לאחר שימוש במשחת אגיסטן. כחודש וחצי לאחר מכן חזרה הצריבה , ובציעתי שלוש בדיקות שתן רגילות. בראשונה יצא שיש ניטריטים ולויקוציטים בשניה ובשלישית יצא שיש רק לויקוציטים בכמות גבוהה. כל הבדיקות שתן נעשו בהפרש של כ שלושה ימים אחת מהשניה. בסופו של דבר הצריבה עברה לבדה ללא טיפול מיוחד. מאז עברו חודשיים נוספים כעת סובלת רק מגרד בפות מידי פעם במהלך היום. האם יש קשר לחיידק שציינתי ? האם יש צורך בטיפול? אודה לתשובתך

בהחלט יכול להיות קשר לחיידק בשתן. ממליץ להגיע אלינו לייעוץ ובדיקות. 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין