מיקופלסמה הומיניס -מה הבדיקה היותר מדויקת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

29/03/2021 | 11:25 | מאת: גל

שלום ד"ר במסגרת בדיקות לשלילת מחלות מין יצאה לי ערך חיובי בבדיקת שתן למיקופלסמה הומיניס לא טיפלתי מכיוון שלא היו תסמינים . לאחר חודשיים החלטתי לחזור על הבדיקות באמצעות לקיחת משטח באמצעות מטוש ע"י רופאת נשים והתוצאה שלילית הייתכן כי החיידק עבר לבד ללא טיפול? האם ייתכן והוא עדיין קיים רק בשתן ? מה התוצאה היותר מדוייקת שתן או משטח? מה עליי לעשות כרגע כדי לדעת בוודאות שהחיידק איננו ?

מערכת החיסון שלנו יכולה לסלק את החיידק גם ללא טיפול בטח במקרה האסימפטומטיים. אם המשטח מצוואר הרחם שלילי אז את שלילית. לא צריך לחזור על הבדיקה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין