מיקופלסמה גנטיליום - טיפול

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/02/2021 | 12:13 | מאת: שי

שלום רב, האם ROXITHROMCIN (רוקסו,רוליד) הוא הטיפול הנכון עבור מיקופלסמה גנטיליום ? אשתי יצאה חיובית והרופא רשם לה טיפול של 5 ימים לקחת 3 טבליות של 150 מ"ג ביום. גם אני גם צריך לעבור את הטיפול. מניסיוני הטיפול המומלץ הוא בזטו 5 ימים. האם כך ? שנית, האם אנו צריכים להיבדק שוב לאחר הטיפול ? ראיתי כמה דעות בנושא. אודה להתייחסותך. תודה, שי

זטו אכן טיפול הבחירה. אם יש תלונות צריך לטפל בשני בני הזוג . אין צורך לחזור על הבדיקה אם אין תלונות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין