הדבקה בשלב הלטנטי -הרפס סוג 2

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

18/02/2021 | 06:32 | מאת: רוית

שלום ד"ר יש רופאים שטוענים שהרפס סוג 2 מועבר בהדבקה לפרטנר גם בשלב רדום שאין סימפטומים אצל הנשא עד כמה קביעה זו נכונה ? ואם מספר שנים ההרפס לא פרץ עדיין סיכויי ההדבקה גבוהים ? או אפסיים ?

ככל שעוברות השנים מההדבקה הראשונית סיכויי ההדבקה בהרפס 2 יורדים. אך לא ל 0

25/02/2021 | 09:48 | מאת: רוית

לא הבנתי הסיכויים להדבקה יורדים ככל שעוברות השנים מרגע ההתפרצות או ההדבקה? כי אני נמצאת עם אותו אדם מעל עשור ורק עכשיו הנגע הופיע על העור (כנראה הנגיף היה אצלי רדום כל השנים )

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין