הרפס סוג 2 וטיפול ארוך טווח

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

16/02/2021 | 20:47 | מאת: גל

שלום ד"ר רציתי לחדד את שאלתי ... היום אני מאובחנת עם הרפס סוג 2 (3 התפרצויות שנה שעברה ) בהנחה ואני מכירה מישהו חדש כמובן שאשתף אותו בעניין ...בחודשים הראשונים נהוג להשתמש עם קונדום ולאחר מכן מגיע השלב שמורידים .. איך אני יכולה למזער את ההדבקה הרי אף אחד לא יסכים לקחת את הסיכון ? האם לקיחת כדור זובירקס פעם ביום לכל החיים מבטיחה שלא אדביק את הפרטנר ? האם זה מותר לתקופה ממושכת

הייתי מציע לפרטנר להיבדק אולי יש לו כבר נוגדנים. ואם יש לו נוגדנים להרפס 1 זה נותן הגנה חלקית גם להרפס 2. בכל מקרה הדרך לקיים מין בטוח בשלב זה הוא קונדום וזובירס במינון נמוך עד שיהיה חיסון

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין