Human herpes 6 תוצאה חיובית ל

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/01/2021 | 17:36 | מאת: מילי

שלום רב, בבדיקה שגרתית אצל הרופאת נשים שלי, ביקשתי לערוך בדיקה לגילוי מחלות מין. הרופאה התקשרה לבשר לי כי יש לי Human herpes 6. וכי הוא נמצא בצוואר הרחם ועלי לבצע בדיקות נוספות על מנת לבדוק שהנגיף לא תוקף באזור. הייתי רוצה לשמוע על הנגיף הזה באופן ספציפי (לא הצלחתי להבין מחיפוש באינטרנט). בנוסף האם בהכרח מדובר במחלת מין ומהן דרכי ההדבקה? האם אני יכולה להדביק את בן זוגי? כיצד אוכל לשמור עליו? יש לציין כי תמיד נעשה שימוש בקונדום, מעולם לא היו נגעים אצלי או אצל הפרטנר. אין כאבים, דימומים או סימנים מחשידים אחרים. תודה מראש,

הרפס 6 היא לא מחלת מין כלל. היא מחלת ילדים שנקראת בלשון העם "אדמדמת" רובנו נחשפים אליה בגיל הילדות. לא מבין למה חיפשו אותה אצלך. אין לזה כל משמעות. פשוט חלית בזה כמו כולנו בגיל הילדות

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין