מחלות מין - קונדילומות, פפילומה, הרפס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

17/11/2020 | 05:11 | מאת: מודאגת

יש לי בן זוג קבוע, כאשר אחת לחצי שנה בערך יוצאת לו קונדילומה ומסירים לו אותה עם חנקן או לייזר. אני עשיתי חיסון לפפילומה לפני שהכרתי אותו, אבל אנחנו בקשר מתמשך מזה 9 שנים. כמו כן, לאחרונה נהיה לו גם הרפס בשפתיים. האם עלי לחשוש שזה יעבור אלי? איך ניתן לבדוק אם יש לו מחלות נוספות? אשמח לתגובה, כי הנושא מדיר שינה מעייני

אם את מחוסנת לנגיף הפפילומה אז מצבך טוב. לגבי הרפס בשפתיים רובנו נדבקנו בהרפס מזן 1 בילדות ואנחנו מוגנים מהדבקה כלומר יש לנו נוגדנים. אם את רוצה להיות בטוחה את יכולה לבדוק אם יש לך נוגדנים

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין