מחלות מין-שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

27/10/2020 | 04:40 | מאת: ע

שאלה שמסקרנת אותי ,כמה זמן אדם יכול לחיות עם תסמינים של איידס בלי לדעת וכמה זמן הוא עלול להיות חולה?האם יש תסמינים מסויימים? האם המערכת החיסונית קורסת ישר או שזה לוקח שנים? האם ההדבקה נפוצה בקרב האוכלוסייה הרגילה לא כולל נערות ליווי ומכורים לסמים .קצת היפוכונדרית משתדלת לקיים תמיד מין מוגן ורוב המגעים שלי כללו חיכוך איברים ומין אוראלי ללא גמירה בעקבות החרדות שלי ממחלה זו.אשמח לתשובה כנה

הדבקה בנגיף האיידס יכולה להתבטא מהר תוך כמה שבועות אולם לעיתים היא לוקחת הרבה זמן עד שיש מחלה. ולכן אם מבצעים מין לא מוגן ועם גורמי סיכון כדאי מידי פעם להיבדק

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין