בדיקה אחרי טיפול בסיפיליס

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/09/2020 | 22:24 | מאת: יוגב

הי, קיבלתי 2 זריקות פניצילין אחרי שאובחנתי חיובי לסיפיליס (elisa חיובי, vdrl שלילי). לפני חצי שנה הייתי שלילי בבדיקות (ואני נבדק באופו קבוע למחלות מין לאור חשיפה לפרטנרים רבים ,ומקפיד על מין מוגן) . אחרי כמה זמן מקבלת הזריקה אני צריך להיבדק שוב כדי לודא שהטיפול הצליח ? מתי אני יכול לחזור לקיים יחסי מין מוגנים? (בינתיים נמנעתי מיחסי מין בכלל)

אם קיבלת את הטיפול הנכון תוך 4 -6 שבועות אפשר לראות ירידת רמת נוגדנים של VDRL או RPR. הנוגדנים לסיפליס הרגילים TPHA ימשיכו להיות כבוהים. אבל אתה כבר לא מדביק.

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין