מה זה עשוי להיות ? האם מסוכן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/08/2020 | 00:24 | מאת: תודה על הסיוע

אהלן. בן 20 בריא יצא לי פצעון לבן על שק האשכים בחלק התחתון לפני 2 ימים המראה - לבן התחושה - כאשר מוחצים את זה ניתן להרגיש נפיחות כמו כדור קטן (בעיקר כלפי חוץ ולא כלפי פנים ) כאשר לחצתי גם יצא קצת מוגלה לבנה זה ממש דומה לפצע שיוצא בפנים כמו חצקון יש תחושה שזה מעט ירד בנפח מאז שהוצאתי מוגלה אם כי זה עדיין לא הבריא (עברו 48 שעות) האם זה נשמע כמו משהו מסוכן? דורש בדיקה נוספת? משחהשמומלץלמרוח? הפצעון עצמו רחוק מהאשכים עצמם. יותר בחלק התחתון של השק

14/08/2020 | 00:43 | מאת: הבהרה קטנה

זה לא כואב אם אני לא נוגע בזה ולא מירגש רק אם אני מנסה לגעת לפוצץ למחות וכאלה זה שורף וכואב

מאוד קשה לענות לך בלי לראות את הנגע. ואי אפשר כאן. אתה יכול לתאם תור למרפאה שלנו ב 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין